Campionate

Pep nu se implică încă la Bayern » Guardiola rămîne la New York să înveţe germana pînă în vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 ianuarie 2013

Tehnicianul Pep Guardiola rămîne deocamdată la New York pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de limbă germană şi nu vrea să se amestece în activitatea lui Jupp Heynckes, căruia îi va succede la finalul sezonului, a declarat Karl Heinz Rummenigge, preşedintele CA al Bayern Munchen, informează AFP.


"Pot să fac o dezminţire în ceea ce priveşte zvonurile legate de venirea lui Pep Guardiola, vineri, la Munchen. El va rămîne deocamdată la New York şi va învăţa intensiv limba germană. În nici un caz nu vrea să se amestece în activitatea lui Jupp Heynckes în acest sezon", a declarat Rummenigge într-o conferinţă de presă.

Karl Heinz Rummenigge este convins că Guardiola va ajunge să stăpînească limba germană pînă la prezentarea oficială la Bayern, care va avea loc probabil la 1 iulie. "Cred că atunci cînd va veni nu va avea probleme", a spus Rummenigge.

Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregătit nici o echipă după ce a plecat în vară de la FC Barcelona, va antrena formaţia Bayern Munchen din sezonul viitor, a anunţat, miercuri, gruparea germană pe site-ul oficial. Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei.

Josep Guardiola, în vîrstă de 41 de ani, şi-a luat un an sabatic după ce a părăsit pe FC Barcelona, în vara trecută. Presa internaţională a scris că tehnicianul spaniol a mai discutat despre revenirea sa în activitate cu oficiali de la Manchester City, Manchester United şi Chelsea Londra.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.