Liga 1

Becali l-a analizat pe Cruz: "E de talia lui Dumitraş, poate mai slab"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2013

Steaua a fost egalată în prelungiri în amicalul cu Basel, iar Gigi Becali a declarat că meciul cu Celtic a fost mult mai bun calitativ.

"Am jucat mai bine decît ei, am avut mai multe ocazii, am jucat fotbal faţă de ei. Mi-a plăcut mai mult meciul cu Celtic, parcă azi a fost ceva mai haotic", a spus Becali.

Gigi Becali a făcut analiza primul meci al brazilianului Cruz la Steaua: "Cruz mi s-a părut de talia lui Dumitraş, poate chiar mai slab. E un jucător cu experienţă, din acest motiv nu a greşit. A urcat o singură dată şi atunci s-a împiedicat. Nu mi s-a părut cine ştie ce, am mai avut aşa fundaşi şi am renunţat la el. Mă gîndesc la Rîpă, chiar dacă Oţelul nu vrea să-l dea. A intrat în ultimele 6 luni. Rîpă s-ar fi evidenţiat azi, este un jucător ofensiv, centrează, urcă. Dacă Reghe îl vrea, Rîpă va veni", a spus finanţatorul.

Becali nu a fost impresionat de jucătorii stelişti: "Poate să-ţi placă Nikolici? El doar se bate. Rocha a jucat 30 de minute şi nu a făcut nimic. Parcă nici Tănase nu a fost în apele lui. El e magician. O să lipsească în meciul cu Ajax", a spus Becali la DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.