Auto

Michael Schumacher: "Nu ma intorc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Michael Schumacher a respins categoric oferta italienilor de la Ferrari care i-au propus sa devina seful acestei echipe. Michael Schumacher a acordat zilele trecute cotidianului german Bild un amplu interviu. Fostul mare campion a declarat ca se simte foarte bine de cind s-a retras din activitate.

"Nu mi-as fi imaginat ca programul meu se va umple asa de repede. Ma plictisesc mult mai putin decit mi-as fi inchipuit. Ma intilnesc cu prietenii si fac orice am chef. Este fantastic". Fostul pilot a marturisit ca acum se antreneaza foarte rar. "M-am si ingrasat cu doua-trei kilograme, iar sotiei mele, Corinna, chiar ii place acest lucru".

Germanul a fost ferm atunci cind a fost intrebat daca accepta postul de sef al lui Ferrari. "Nu-mi convine sa mai lucrez 12 ore pe zi si departe de casa. Prefer sa am grija de grajdurile mele", a punctat Schumi. Curiozitatile celor de la Bild nu s-au oprit aici. Ei au dorit sa afle ce se intimpla cu fratele sau, Ralf, criticat pentru evolutia slaba. "Nimeni nu uita peste noapte sa piloteze, cu atit mai putin fratele meu. Trebuie sa puna la punct anumite lucruri. Daca un coleg de echipa este mai rapid decit tine, inseamna ca trebuie sa lucrezi mai mult la tine decit la masina".

Despre Lewis Hamilton, Schumi a avut  numai cuvinte de lauda. "M-a entuziasmat dupa ce l-am vazut in cursa a doua a sezonului din Malaysia. Este unul dintre cei pentru care merita sa deschizi televizorul".

596 milioane de euro era in 2006 averea lui Schumacher. In 2007 a mai incasat 27 de milioane din drepturile de publicitate plus salariul de consilier al lui Ferrari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.