Liga 1

Totul sau nimic » Ultimele variante ale Stelei pentru a-l înlocui pe Georgievski

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Steaua a renunţat la Rafael Cruz, după ce brazilianul a bifat numai 54 de minute în amicalul cu FC Basel, 1-1. Astfel, problema fundaşului dreapta rămîne în continuare nerezolvat.


Oţelul îl blochează pe Rîpă

În pole position pentru a-l înlocui pe Daniel Georgievski, în continuare accidentat, se află Cornel Rîpă (23 ani). Fundaşul dreapta al Oţelului a intrat în ultimele şase luni de contract şi a fost trimis la echipa a doua pentru că nu a acceptat prelungirea. Gigi Becali a oferit deja 50.000 de euro pentru a-l transfera, dar oferta a fost refuzată de gălăţeni. Rîpă nu este pe placul lui Mihai Stoica, dar Laurenţiu Reghecampf este ar accepta venirea sa la echipă.

Giovanni îl dă pe Bandalovski
A doua opţiune vine din străinătate. Căpitanul celor de ŢSKA Sofia, Ivan Bandalovski, i-a atras atenţia lui Gigi Becali încă din 2011, de la duelul din play-off-ul Europa League. Fundaşul bulgar de 26 de ani a fost propus de Giovanni Becali şi cere un salariu lunar de 20.000 de euro pînă în vară. Negocierile s-au blocat după venirea lui Rafael Cruz în cantonamentul din Marbella

Miza pe Chipciu
Ultima soluţie vine din cadrul echipei. Alexandru Chipciu ar trebui să se sacrifice din nou şi să evolueze în defensivă împotriva lui Ajax. Laurenţiu Reghecampf i-a încercat în primele două meciuri amicale pe Andrei Prepeliţă, Paul Pîrvulescu şi Valeriu Lupu pe postul de fundaş dreapta, dar toţi trei au dezamăgit.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.