Liga 1

UPDATE Cum au decurs negocierile pentru Rîpă: "Gigi, dă şi tu mai mult!" » "În 6 luni e titular la naţională"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 January 2013

UPDATE Gigi Becali a povestit cum au decurs negocierile cu Marius Stan pentru Rîpă.

"Marius Stan mi-a zis: «Rîpă nu mi-a făcut nici un rău. De ce să nu-l las să joace cu Ajax? Dar dă şi tu mai mult! Dă 100.000». Şi i-am dat. Mîine dimineaţă va pleca în cantonament. E cam cel mai bun fundaş dreapta al României la ora asta. În 6 luni va fi titular la naţională", a spus Becali la Versus, pe GSP TV.

UPDATE Cornel Rîpă a vorbit despre transferul la Steaua şi a anunţat că nu va putea să se alăture lotului roş-albaştrilor pînă mîine.

"E bine că s-a ajuns la un numitor comun şi vreau să le mulţumesc celor din conducere care m-au susţinut timp de 4 ani. 
Nu mai pot pleca azi. Mă voi alătura lotului mîine. De la Steaua a fost singura ofertă concretă", a spus Rîpă la Versus, pe GSP TV.

******

Telenovela fundaşului dreapta la Steaua a luat sfîrşit! Gigi Becali a bătut palma în această dimineaţă cu Oţelul Galaţi pentru transferul jucătorului chiar din această iarnă.

Cornel Rîpă care venise încă de ieri la Bucureşti va pleca în cursul zilei de astăzi, sau mîine cel tîrziu în cantonamentul din Spania al Stelei şi va începe antrenamentele alături de noii săi colegi.

Preşedintele gălăţenilor, Narcis Răducan a confirmat pentru GSP tranzacţia: "Da, este adevărat Cornel este oficial jucătorul Stelei. Ne-am înţeles cu Steaua şi poate juca la ei. Îi doresc mult succes şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Galaţi".

Şi Gigi Becali a confirmat înţelegerea: "Rîpă este jucătorul nostru va pleca imediat în cantonament. Am dat 100.000 de euro pentru transferul lui. Acum pleacă în Spania şi începe antrenamentele cu Reghe".

Cornel Rîpă
- 23 de ani
- 1,80m
- a evouat în 118 meciuri în Liga 1, marcînd un gol
- are 5 selecţii în echipa naţională
- joacă de 5 ani la Oţelul, singurul club la care a evoluat
- are 5 prezenţe în grupele Ligii Campionilor

Cum ar arăta Steaua cu Rîpă pe teren împotriva lui Ajax: Tătăruşanu - Rîpă, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici

Putea juca în Ghencea din 2011
Rîpă a mai fost dorit de Steaua şi în urmă cu doi ani, cînd Gigi Becali era gata să ofere 1 milion de euro pentru a-l transfera imediat după ce Oţelul a ieşit campioană. Tratativele s-au blocat însă, iar fundaşul a rămas în continuare la Galaţi. Acum ar fi putut pleca în Ucraina, dar a ales să meargă în Ghencea pentru că "sînt încă tînăr şi performanţa contează mai mult decît banii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.