Campionate

GALERIE FOTO » Ce fac bogaţii Europei cînd trebuie să se antreneze pe zăpadă? Pleacă la Doha!

+7 Foto
dailymail.co.uk

Articol de Sebastian Culea   —  luni, 21 ianuarie 2013

În timp ce Anglia este acoperită de zăpadă, bogaţii de la Manchester United au plecat în Qatar să pregătească meciul de sîmbătă cu Fulham.

La mai puţin de 8 ore de la egalul 1-1 cu Tottenham, jucătorii lui Manchester au plecat la soare în Estul Mijlociu într-un mini-cantonament.



Academia din Doha este des frecventată de echipele mari din Europa în timpul pauzelor competiţionale, dar faptul că United a plecat în plin sezon doar pentru cîteva zile este ceva inedit. "Nu aveam unde să ne pregătim cum trebuie pentru meciul cu Fulham, acasă totul e îngheţat. În plus, e plăcut să mai schimbi peisajul", a declarat căpitanul Rio Ferdinand pentru MUTV.



"Diavolii" păreau afectaţi de încasarea golului primit în ultimul minut din meciul cu Tottenham însă nu puteau să invoce ghinionul, dat fiind faptul că jumătate din meciurile lor au fost cîştigate pe ultima sută de metri. "Trebuia să o păţim şi noi. Eram deja obraznici. Am cîştigat prea multe meciuri pe final şi am avut prea multe întorsături ca să nu ni se întample şi nouă ceva", a mai spus Ferdinand.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.