Amicale

Probleme cu stînga » Chiricheş şi-a luxat degetul mare de la mînă, motiv pentru care a fost menajat cu Dinamo Kiev

FOTO: captură DolceSport

Articol de Cătălin Popescu  —  luni, 21 ianuarie 2013

Infirmeria Stelei se măreşte de la zi la zi. După Georgievski, Iancu, Tătăruşanu şi Roşu, s-a accidentat şi Vlad Chiricheş.

La antrenamentul de dimineaţă, fundaşul central a căzut urît după un duel aerian şi şi-a luxat degetul mare de la mîna stîngă. Medicul Radu Paligora l-a examinat imediat şi i-a mobilizat mîna în ghips pentru o refacere cît mai rapidă.

La auzul veştii că "mina sa de aur" s-a accidentat, Gigi Becali chiar s-a speriat, însă cînd a auzit că este vorba de o luxaţie, patronul Stelei s-a schimbat şi chiar a început să glumească pe baza acestui subeict.

"Mamă ce m-am speriat! Lasă e bine că e la mînă şi nu e la picior. Cu mîna nu-i problemă, la picior era grav. Ce, nu poate juca cu mîna în ghips?", a spus Gigi Becali la GSPTV.


Nici o emoţie pentru Amsterdam

Staff-ul Stelei nu e deloc îngrijorat în ceea ce-l priveşte pe stoperul de 23 de ani. Nu se pune problema ca el să rateze întîlnirea de pe Amsterdam Arena, ba chiar se va pregăti normal în continuare. Singurul meci de la care ar mai putea absenta e cel cu Ferencvaros. Azi fusese trecut pe lista de joc, însă Reghe, sfătuit de medici, a decis să nu rişte nimic şi l-a trimis în tribună.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.