Campionate

A venit rîndul lui Ibrahimovici » Materazzi: ”Ibra îi insulta pe toţi colegii”

FOTO: AP

Articol de Diana Neacşu  —  marţi, 22 ianuarie 2013

Fostul fotbalist Marco Materazzi l-a criticat pe suedezul Ibrahimovici, într-un interviu acordat pentru France Football. Cei doi au fost colegi la Inter în perioada 2006-2009.

Italianul explică de ce Zlatan nu va ajunge niciodată precum Messi sau Ronaldo: ”Cînd un coleg are probleme trebuie să îl ajuţi, nu să îl desfiinţezi. Acesta e marelui lui defect. O echipă nu înseamnă un singur jucător. Din cauza asta nu va ajunge să fie un Messi sau un Ronaldo”.

Materazzi a recunoscut că sudezeul nu se ferea să critice niciun coleg din vestiar: ”Ibra îi insulta pe toţi colegii. S-a întîmplat de multe ori, inclusiv pe mine m-a insultat, dar nu m-a afectat comportamentul lui pentru că eram un fotbalist cu experienţă. Pentru el lucrurile sînt aşa simple şi nu permite nimănui să greşească. Nu se poate ca el să nu fi greşit niciodată”.

Chiar dacă îi critică dur comportamentul lui Ibrahimovici, Materazzi recunoaşte valoarea suedezului: ”Este unul dintre cei mai buni fotbalişti alături de care am jucat şi unul dintre cei mai buni cinci jucători din lume”, a declarat italianul pentru France Football.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.