Liga 1

Duckadam despre Maxim: "A făcut o mare greşeală" » Pe cine propune ca transfer la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 ianuarie 2013

Preşedintele de imagine al Stelei a comentat faptul că în această pauză competiţională, echipa la care se află a ratat achiziţionarea lui Alexandru Maxim, de la Pandurii Tg. Jiu. Fostul mare portar însă, crede despre mijlocaşul gorjenilor că a comis o mare eroare.


"Aş fi înţeles să nu vină la Steaua dacă ar fi smenat cu o echipă în străinătate. Să nu pleci nicăieri şi să nu vrei să vii în Ghencea avînd această şansă e o mare greşeală, o foarte mare greşeală.

Practic, Maxim a dat cu piciorul unui trofeu, pentru că el ar fi venit, ar fi jucat 4 luni şi deja avea în palmares un titlu de campion, ceea ce pentru un fotbalist de 22 de ani e fantastic", a declarat Duckadam la GSP TV.

"L-aş lua pe Rui Pedro"
În schimb, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor propune un alt nume pentru a fi adus în Ghencea. "Eu dacă aş fi patron aş lua un fotbalist de la CFR care mi-a plăcut enorm de mult pe finalul anului trecut. E cel care a marcat în meciul cu Braga, Rui Pedro. Am văzut multă calitate la acest fotbalist, e fîşneţ, are simţul porţii, e rapid, dacă aş putea, l-aş lua imediat la Steaua", a mai spus Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.