Liga 1

Pe lîngă Ţucudean şi Cristea, presa din Belgia anunţă că un alt fost dinamovist va ajunge la echipa lui Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 ianuarie 2013

UPDATE 20:50 Potrivit presei din Belgia, pe lîngă Cristea şi Ţucudean, Mircea Rednic a mai convins un fost dinamovist să vină la Liege. Este vorba despre Zie Diabate, jucător pe care "Puriul" l-a adus în 2008 la Dinamo în urma unui trial. Ivorianul de 23 de ani joacă acum la Dijon.

UPDATE 19:00 Rednic ar fi interesat şi de achiziţionarea atacantului dinamovist George Ţucudean, 21 de ani!

UPDATE 17:45 Adrian Cristea va pleca duminică în Belgia unde va parafa înţelegerea cu Standard Liege. Dacă va confirma, mijlocaşul va fi transferat definitiv din vară.

***

După ce Jeremy Bokila nu s-a prezentat la reunire, fiind ameninţat cu suspendarea de club, Petrolul a mai pierdut doi jucători.



Adrian Cristea (29 de ani) a anunţat în această seară că va pleca în străinătate, chiar la echipa antrenată de Mircea Rednic, Standard Liege: "Este tot ce mi-am dorit şi ce mi-a lipsit în carieră, să joc într-un campionat străin, să demonstrez că sînt un jucător foarte bun. Era o şansă pe care nu o puteam rata, nu am altă opţiune decît să reuşesc", a spus "Prinţul", conform DolceSport. Mijlocaşul ar fi împrumutat pînă în vară, cu opţiune de cumpărare.

Astăzi s-a despărţit de ploieşteni şi fundaşul George Galamaz (31 de ani). Fostul căpitan al Unirii Urziceni va evolua din 2013 în Cipru, pentru Anorthosis Famagusta. Liber de contract, stoperul a fost apelat de fostul său antrenor de la Unirea şi de la Steaua, Ronny Levy, care i-a propus un contract pe 3 ani şi jumătate cu liderul campionatului cipriot.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.