Campionate

VIDEO Jucătorul umilit de Neymar a vrut să se răzbune: "Îşi face adversarii să se simtă ca nişte gunoaie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Neymar este ţinut din ce în ce mai greu de Santos. Marile cluburi din Europa vor să arunce cu banii pentru a-şi asigura serviciile brazilianului.

Vedeta lui Santos a făcut din nou spectacol la partida cu Botafogo, cînd l-a umilit pe Nunes. Fotbalistul pe care Neymar l-a driblat a dat o declaraţie ciudată:

"După ce mi-a făcut asta. am vrut să-l rup. M-am gîndit foarte mult la asta. A fost o lipsă de respect, nu doar pentru mine ci şi pentru clubul meu", a spus Nunes pentru Globo Esporte.

"Lumea i-a iubit pe Ronaldinho şi Ronaldo, niciodată unul dintre ei nu ar fi făcut aşa ceva, îşi respectau mereu adversarul, dar Neymar nu e aşa, îi face să se simtă ca nişte gunoaie", a mai spus jucătorul revoltat.

Neymar continuă aroganţele

După ce a auzit ceea ce Nunes a declarat, Neymar a izbucnit în rîs şi nu crede că este vreo problemă în ce a făcut.  "Eu practic acelaşi fotbal indiferent de scor, şi la 0-0, şi la 1-0, şi la 2-0. Aşa e fotbalul, trebuie să ne simţim bine cînd jucăm, sau cînd ne uităm la alţii cum joacă", a spus brazilianul.

Vezi aici VIDEO cu driblingul lui Neymar!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.