Liga 1

Salariu de liga a doua » Emil Dică a acceptat să revină în Giuleşti pentru un contract modest

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidul se bazează, în situaţia grea în care se află clubul acum, pe dragostea unor fotbalişti pentru culorile alb-vişinii. Aşa a fost şi cazul lui Emil Dică, mijlocaş ce a evoluat în Giuleşti în perioada 2005-2009 şi care acum a revenit.


Liber de contract după ce s-a despărţit de Mioveni, Dică s-a antrenat timp de o săptămînă cu Gloria Bistriţa, dar un telefon primit de la Marian Rada l-a făcut să plece în trombă spre Bucureşti, unde a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Rapid. Fotbalistul de 30 de ani a încasat 10.000 de euro la semnătură şi un contract lunar de 3.000 de euro, cam cît avea la Mioveni în liga secundă.

"Nu am stat pe gînduri cînd a venit propunerea de a juca la Rapid, am acceptat imediat. Nu am venit aici pentru bani, ci să ajut clubul să iasă din această situaţie. Nu-mi place să văd că sîntem atît de jos în clasament, sper ca pe viitor să fim şi noi pe podium", a zis Dică la DigiSport.


4 goluri a marcat Emil Dică în 100 de meciuri jucate pentru Rapid la prima sa experienţă în Giuleşti în perioada 2005-2009

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.