Liga 1

Învinşi de unguri » Rapidul a pierdut şi al doilea amical din această iarnă, scor 1-3

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Elevii lui Marian Rada au pierdut şi al doilea amical al iernii, cu acelaşi scor cu care au fost înfrînţi şi de Dnepr, 1-3. Singura reuşită a giuleştenilor a fost semnată de Alexandru Coman.

Vişiniii au pierdut 19 jucători în această iarnă, în locul acestora fiind aduşi puştii de la echipa secundă. Cu toate că entuziasmul este la el acasă în tabăra giuleşteană, în ceea ce priveşte devotamentul noilor veniţi, valoarea acestora şi-a spus cuvîntul în cele două meciuri de pregătire pe care băieţii lui Marian Rada le-au disputat în cantonamentul din Spania.

Rapidiştii au pierdut ambele meciuri, scor 1-3, iar echipa întîrzie să strălucească. Aşa s-a întîmplat şi ieri. În minutul 12, Pecanha fusese învins, deja, de două ori. Unicul remarcat al giuleştenilor a fost tînărul Alexandru Coman (21 de ani).

Acesta a intrat la pauză şi a reuşit să reducă handicapul de două goluri al Rapidului (55). Maghiarii nu s-au lăsat mai prejos şi au închis tabela cu scorul de 3-1, după o serie de erori ale lui Mihai Roman şi Pecanha.

Giuleştenii vor continua seria amicalelor de la Marbella pe 29 ianuarie, cînd se vor duela, de la ora 17:00, cu echipa chineză Guangzhou Evergrande.

Rapid - Videoton 1-3
A marcat: Al. Coman (63)

Rapid: Pecanha - Ad. Grigore, Oros, Şt. Mardare, N. Vasile - E. Dică, Al. Păun, Fl. Călin, M. Stoica - Martin, Ciolacu. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: I. Voicu, Abrudan, Wallace, Dăescu, Şt. Grigorie, M. Roman, Pancu, Al. Coman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.