Nationala

Baby-România, în Spania » Cu o medie de vîrstă de 22,5 ani, naţionala a plecat ieri în cantonament

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorii" selecţionaţi din Liga 1 au plecat ieri în cantonamentul de la Malaga: vor întîlni o reprezentativă divizionară a Poloniei şi Australia.

Vizibil emoţionaţi, puşti precum Buzbuchi (19 ani), Bălaşa (18 ani) ori Mateiu (23 ani) au decolat ieri spre Malaga. Cei 23 de "tricolori" din Liga 1 vor juca un prim amical cu o naţională similară a Poloniei (2 februarie, ora 21:45, Look TV).

Meciul nu va conta însă în palmaresul celor două echipe. Peste două zile, în cantonament vor sosi stranierii şi steliştii convocaţi de Piţurcă. Pe lista iniţială făcută publică de selecţioner se numără Mutu, Ştefan Radu ori Marica.

Aceştia îi vor înlocui pe cîţiva dintre jucătorii din campionatul intern pentru meciul cu Australia (6 februarie, ora 21:00, Look TV). Echipa naţională se va întoarce în ţară pe 7 februarie.

Am pierdut postul la UEFA!
Aşa cum Gazeta a anunţat încă de miercuri, România a pierdut scaunul din Comisia de Disciplină a UEFA după demisia lui Gică Popescu. Acesta va fi înlocuit de către un oficial olandez, care va fi numit ulterior. Dumitru Mihalache, cel desemnat de Mircea Sandu pentru a-l înlocui pe fostul fundaş, va fi doar membru în Comisia Legală, un post cu mult mai puţină influenţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.