Campionate

Conduce Barca de la New York! » Tito Vilanova nu va fi pe bancă, mîine, în El Clasico cu Real

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul catalanilor se tratează în America după ce, în decembrie, i s-a extirpat o tumoare malignă la glanda parotidă. El va ţine însă legătura tot timpul cu secundul său


"Repetiţia" de duminică a mers şnur. Cu antrenorul Tito Vilanova la New York, în faţa televizorului, şi secundul Jordi Roura pe Camp Nou, în rolul curelei de transmisie, Barcelona a masacrat-o pe modesta Osasuna (5-1).

Se apropie însă marele examen de mîine, de la Madrid, unde catalanii joacă prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei, cu Real. Din cauza tratamentului pe care-l urmează în America, după ce în decembrie i s-a extirpat o tumoare la glanda parotidă, Vilanova va lipsi iar de pe banca blaugrana.

Dar Roura nu-şi face probleme. Şi a ţinut să-i liniştească ieri şi pe suporteri: "Comunicarea cu Tito e perfectă. Mi-a lăsat planurile de antrenament, sîntem în contact zilnic şi vom fi şi la ora meciului. O să discutăm formula de start şi-mi va transmite deciziile sale inclusiv în timpul partidei. Cu tehnologiile din ziua de astăzi, orice este posibil".


I-a răspuns lui Ronaldo!
Messi i-a stricat duminică sărbătoarea lui Ronaldo. La o oră după ce atacantul Realului celebrase un hat-trick cu Getafe (4-0), depăşind 300 de goluri marcate la cluburi (302), argentinianul a ieşit în faţă cu 4 reuşite contra Osasunei. Balonul de Aur al ultimilor 3 ani are 202 goluri în La Liga şi, cu 33 înscrise numai în acest campionat, e liderul golgeterilor. Cristiano îl urmează la 12 lungimi distanţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.