Nationala

Încă un scandal pentru Victor Piţurcă » Viorel Hizo, nemulţumit de situaţia lui Stanciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 ianuarie 2013

Victor Piţurcă nu are deloc linişte la nici o acţiune a echipei naţionale. Dacă pînă acum problema era cu jucătorii de la Steaua, de această dată, Viorel Hizo este cel care se ia de selecţioner.

Antrenorul celor de la FC Vaslui nu este deloc mulţumit pentru că Piţurcă l-a trimis pe Nicolae Stanciu de la lotul de seniori, la cel de juniori, care va disputa la Tiraspol un meci cu selecţionata Moldovei.

"Sînt bucuros că Piţurcă mi i-a convocat şi pe Antal şi pe Stanciu, dar nu pot să fiu de acord să mi-l ia şi să mi-l ducă la Tiraspol. Pe Nicuşor Stanciu mi-l ia din pregătiri şi se duce la echipa naţională, unde toată lumea îşi doreşte şi e foarte bine. Noi îl trimitem cu foarte multă mîndrie, fiindcă e un jucător de 19 ani care primeşte o convocare.

Dar, să îl trimit din Spania la echipa de tineret la Tiraspol, pentru un meci cu Moldova, în loc să aibă şi el două-trei zile libere la finalul pregătirilor, pentru ce meci? Ce să facă Stanciu la un meci cu Moldova? Îl plimbi din Spania până la Tiraspol complet aiurea", a declarat Viorel Hizo, pentru Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.