Stranieri

Rednic, lăudat în Belgia: "Datorită lui am făcut primii paşi în Europa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 ianuarie 2013

Zie Diabate (23 de ani) şi Adrian Cristea (29 de ani) au avut numai cuvinte de laudă în presa din Belgia la adresa lui Mircea Rednic.


"Standard este un club mare, cu o frumoasă istorie şi cu suporteri deosebiţi. Dacă sînt astăzi aici este pentru că Rednic mă cunoaşte bine. Datorită lui am făcut primii paşi în Europa. El are multă încredere în mine şi sper să-i confirm aşteptările prin evoluţiile mele.

Faptul că antrenorul mă cunoaşte nu înseamnă că îmi va face cadouri. Trebuie să mă lupt pentru a-mi cîştiga locul de titular", a mărturisit fundaşul stînga împrumutat pînă în vară de la Dijon, conform rtlsport.be.

"Sînt pregătit să demonstrez să sînt bun"
Acesta a fost completat de mijlocaşul Adrian Cristea, împrumutat şi el de la Petrolul: "Sînt foarte bucuros că mă aflu aici şi sper să devin un jucător important pentru echipă. Îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic, am lucrat cu el la Dinamo şi cîteva luni la Petrolul. Sper să fac lucruri bune cu el aici.

Sînt pregătit să demonstrez că sînt un jucător bun şi să ajut clubul să-şi realizeze obiectivele. Sper să învăţ cît mai repede franceza, să mă ajute în comunicarea cu noii mei colegi", a spus "Prinţul", conform site-ului oficial al clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.