Amicale

L-au bătut pe Lippi! » Rapid a reuşit prima victorie a iernii chiar împotriva reputatului antrenor italian

Ciolacu (20 de ani) poate fi o soluţie pentru atacul celor din Grant

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Golul lui Ciolacu le-a oferit giuleştenilor oportunitatea unei victorii de impact în faţa campioanei Chinei, pregătite de fostul campion al lumii.

Marian Rada a fost îngrijorat că ar putea pierde încă un meci, ar fi fost al treilea, şi a trimis pe teren contra asiaticilor un prim "11" experimentat. Diferenţa dintre tehnicianul român şi mult mai titratul Marcello Lippi a fost insesizabilă în prima parte.

Chiar dacă l-a avut la dispoziţie pe fostul star al Dortmundului, Lucas Barrios, antrenorul italian, campion mondial în 2006, nu a putut face nimic pentru a dejuca tactica lui Rada. Alb-vişiniii au fost în prim-plan într-o primă parte anostă: Pancu s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Martin (34), iar Nicolae Vasile (17 ani) a luat "roşu" direct, după o intrare periculoasă de la spate (36).

Partea a doua a fost mult mai animată. Ocaziile s-au înmulţit, iar tînărul Andrei Ciolacu a ieşit la rampă şi a mulţumit pentru încredere printr-un gol. Servit de Voicu, Ciolacu a trimis pe sub portarul advers (66): 1-0! Per total, Rapid a arătat mai bine decît în partidele precedente, însă nu ca o formaţie ce poate depăşi mijlocul clasamentului în Liga 1.

"Pun pariu că terminăm campionatul între primele 5!" (Andrei Ciolacu, atacant Rapid)

Rapid - Guangzhou Evergrande 1-0
A marcat: Ciolacu (66)

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - M. Roman, E. Dică, N. Grigore, Grigorie - Pancu, Ciolacu. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Martin, Walace, C. Păun, Fl. Matei, Al. Coman, Fl. Călin, Dăescu
Cartonaş roşu: N. Vasile (36)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.