Liga 1

Neţoiu nu vrea să audă de condamnare: "Dau un milion de euro pentru fiecare leu pe care l-am luat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 ianuarie 2013

Gigi Neţoiu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Transferurilor, dar fostul acţionar al lui Dinamo nu acceptă decizia magistraţilor.

Neţoiu a avut o propunere inedită în ceea ce priveşte condamnarea sa. "I-am spus domnului procuror Doru Ţuluş că dau un milion de euro pentru fiecare leu pe care l-am luat. Să dea banii unei case de copii, unui azil, oricui! Dar mi s-a spus că pedeapsa e cu suspendare. Ce dacă e cu suspendare? Eu nu vreau să fiu condamnat nici aşa!", a spus Neţoiu la DolceSport, conform ziare.com.

Fostul acţionar dinamovist crede că totul reprezintă o comandă: "Eu nu am făcut nimic, nu am luat nimic! Nici măcar un leu! Eu am plătit taxe şi impozite de peste 150 de milioane de euro, cum puteam să iau 1 miliard de lei vechi şi să-i împart cu Borcea şi Giovanni? E o comandă clară! Se doreşte să se dea un exemplu cu oamenii din fotbal!".

Instanţa supremă a stabilit ca judecata în recursul din "Dosarul Transferurilor" să înceapă pe 11 februarie, după ce procurorii DNA au cerut preschimbarea termenului stabilit iniţial pe 14 mai.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.