Liga 1

Maxim este deja la Stuttgart! Va efectua vizita medicală şi va semna cu nemţii!

Articol de Adriana Brujan  —  miercuri, 30 ianuarie 2013

UPDATE ora 15:30 / Alexandru Maxim se află deja la Stuttgart, unde va efectua vizita medicală: "Jucătorul se află în Germania, efectuează vizita medicală. Dacă vizita medicală va fi în ordine, atunci Maxim va fi în proprietatea clubului din Stuttgart", a spus Eugen Pîrvulescu la GSP TV.

UPDATE ora 13:35 / Marin Condescu a anunţat la Radio GSP că Victor Piţurcă i-a permis lui Maxim să plece din cantonamentul naţionalei din Spania pentru a ajunge la negocieri în Germania.

_______________

Formaţia germană VfB Stuttgart a pus ochii pe Alexandru Maxim, mijlocaşul în vîrstă de 22 de ani al Pandurilor! La concurenţă cu "şvabii" este Freiburg. Ambele echipe au pus pe masă cîte 1,5 milioane de euro pentru transferul jucătorului.


Fotbalistul şi impresarul vor ajunge azi în Germania pentru negocierile finale şi vizita medicală.

Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a confirmat pentru GSP.ro informaţia: "Sînt discuţii şi cu Stuttgart, au venit şi reprezentanţii lui Freiburg să discute cu noi. Preţul jucătorului este minimum un milion de euro".

"Sperăm să prindem un transfer pe ultima sută de metri, avînd în vedere că pe 31 ianuarie se încheie perioada de transferuri acolo. Alături de Stuttgart, îl vrea şi Freiburg", a declarat şi impresarul lui Maxim, Lucian Marinescu, pentru site-ul Gazetei.

Stuttgart se află pe locul 11 în Bundesliga, în timp ce Freiburg este pe 8.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.