Liga 1

Becali trece peste toţi din club, de la antrenor pînă la preşedinte » 3 decizii care trădează imixtiunea

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali spune singur că "eu conduc totul la Steaua. George Copos chiar mi-a zis la un moment dat că nu înţelege cum de am atîta timp să controlez orice problemă. Îmi fac timp pentru că dacă nu controlez eu, se duce totul de rîpă".

Trei episoade petrecute în ultimele 10 zile întăresc ideea că Gigi Becali are ultimul cuvînt peste toţi cei importanţi din club: preşedinte, manager, antrenor.

1. L-a umilit pe MM cu Rafael Cruz şi Rîpă
Managerul general n-are putere mare la Steaua. A insistat pentru rămînerea lui Rafael Cruz, l-a lăudat în exces după amicalul cu Basel, dar pe care patronul l-a dat afară a doua zi. Mai mult, MM s-a opus cu vehemenţă aducerii lui Rîpă, însă patronul a trecut peste argumentele lui MIhai Stoica şi l-a transferat pe fundaşul dreapta al Oţelului

2. A făcut lista UEFA peste capul lui Reghe
Steaua încă nu a trimis lista UEFA cu jucătorii care vor avea drept de joc în primăvara Europa League. Totuşi, Gigi Becali a luat deja decizia în privinţa alegerii celor 3 nume noi, acceptate de regulament, dintre cei 4 care nu se află pe listă: Rîpă, Bratu, Iancu şi Tatu. "Bratu nu va fi pe listă, ce nevoie am de el?", a explicat Becali, deşi Reghecampf şi-l dorea pe ex-jucătorul Chiajnei la dispoziţie pentru "dubla" cu campioana Olandei.

3. Preţul biletelor cu Ajax le-a stabilit exclusiv el
Pînă şi preşedintele şi directorul economic al clubului nu mai decid în privinţa lucrurilor de care răspundeau exclusiv pînă acum. Preţul biletelor la meciul retur cu Ajax a fost fixat exclusiv de patron. Argăseală îi propusee patronului preţuri mult mai mici, identice cu cele de anul trecut, de la confruntarea cu Twente, cînd cel mai ieftin tichet a fost de 25 de lei. Acum, Becali a ordonat: "vreau o reţetă de un milion de euro". Din cauza acestui lucru cel mai ieftin bilet e de 60 de lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.