Liga 1

EXCLUSIV » Doi dinamovişti trimişi la echipa a doua pentru că nu au vrut să-şi diminueze contractele!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Wednesday, 30 January 2013

Situaţia financiară de la Dinamo impune reduceri drastice de cheltuieli, lucru ce îi afectează şi pe jucători. Azi, doi dintre elevii lui Cornel Ţălnar au fost chemaţi de conducere şi somaţi să accepte diminuarea salariilor, altfel nu vor fi luaţi în cantonamentul din Spania.

Eugen Crăciun (26 de ani) şi Sergiu Homei (25 de ani) au purtat discuţii cu oficialii "cîinilor", care le-au cerut acestora să accepte o micşorare a salariilor. Mai exact, lui Crăciun i-a fost propus un nou acord: 2.000 de euro lunar, în loc de 3.000 de euro cît cîştigă în prezent, în condiţiile în care fundaşul lateral mai are contract cu Dinamo pînă în 2017!

Sergiu Homei, fundaş dreapta aflat în ultimele şase luni de contract cu roş-albii, a primit o propunere de micşorare de la 6.000 de euro pe lună, la 4.000 de euro lunar. Ambii au declinat ofertele clubului, astfel că, drept pedeapsă, şefii i-au anunţat că, mîine, nu vor face deplasarea în turneul de pregătire din Spania, urmînd să se prezinte dimineaţă la antrenamentele lui Dinamo II!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.