Liga 1

Paszkany a recunoscut interesul pentru brazilianul Jander: ”Mai luăm un mijlocaş”

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şeful vişiniilor a anunţat că echipa sa va mai perfecta un transfer, iar jucătorul lui Olhanense e în pole-position.

CFR caută să se întărească în linia mediană, după ce l-a pierdut pe Luis Alberto. În plus, Adam Vass s-a reaccidentat, iar recuperarea totală a lui Bakary Sare va mai dura. Godemeche şi Celestino n-au convins la Marbella, iar Muniru e privit deocamdată doar ca o soluţie de perspectivă. Paszkany a anunţat ieri că echipa sa va mai aduce un mijlocaş şi că afacerea se va perfecta în cîteva zile.

VIDEO Vin întăriri » CFR Cluj negociază cu un mijlocaş brazilian din Portugalia!

Omul de afaceri a recunoscut că gruparea clujeană poartă negocieri pentru brazilianul Jander (24 de ani), jucător aflat în ultimele 6 luni de contract cu Olhanense. "E şi el pe lista noastră, l-am urmărit, vom lua o decizie în cîteva zile", a declarat Paszkany.

Negocieri la sînge cu Olhanense
Jander e dorit şi de Braga, iar şefii lui Olhanense joacă tare în negocierile cu CFR Cluj. Aşa s-a întîmplat şi în momentul în care vişiniii l-au ofertat pe antrenorul Sergio Conceicao.

Cei de la Olhanense au cerut despăgubiri importante pentru a-l lăsa pe tehnician să plece la mijlocul campionatului, iar feroviarii s-au reorientat şi au obţinut semnătura lui Paulo Sergio. Şefii grupării din Olhao nu au uitat faptul că şefii CFR-ului l-au deturnat pe Rafael Bastos, în 2010, deşi brazilianul îşi dăduse acordul să se transfere la Olhanense.

13 prezenţe ca titular a adunat Jander în tricoul lui Olhanense în actualul sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.