Tenis

Încă mai are dureri » Nadal va evolua în turneul din Chile, dar încă mai are probleme la genunchiul stîng

Nadal se va întoarce pe suprafaţa care îi place cel mai mult, zgura.

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rafael Nadal a mărturisit înainte să plece spre Chile că încă mai are anumite dureri la genunchiul stîng.

Rafael Nadal aşteaptă să se întoarcă în competiţii. Fanii aşteaptă ca el să revină după şapte luni de absenţă din cauza problemelor la genunchi. Acest lucru se va petrece săptămîna viitoare, la turneul de la Vina del Mar, din Chile. Înainte să plece spre America de Sud, Rafa a vorbit cu presa spaniolă despre felul în care se simte.

"Încă mă supără genunchiul, dar sper ca, în timp, durerea pe care încă o simt şi care nu mă lasă să fac toate mişcările ce le-aş dori va dispărea şi voi putea să joc aşa cum îmi doresc", a spus fostul lider mondial.

Nadal s-a antrenat săptămîna trecută alături de Tommy Robredo şi Albert Ramos, cînd a reuşit să stea pe teren cîteva seturi. "Cînd eşti la un turneu e altceva pentru că acolo eşti într-o competiţie fără control asupra corpului, ceri maximum de la el", a subliniat ibericul. Nadal s-a înscris şi la dublu în turneul de la Chile, acolo unde va face pereche cu Juan Monaco.

Deocamdată, obiectivele imediate ale lui Nadal sînt să scape cît mai repede de dureri. "Nu ştiu dacă voi fi la nivelul dinainte, nu-mi propun asta. Acum vreau să nu mă mai doară genunchiul", a adăugat el. Dacă lucrurile sînt în regulă, spaniolul va mai juca la Sao Paulo şi Acapulco.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.