Liga 1

EXCLUSIV Dinamo nu poate aduce nici jucători liberi de contract » A picat şi ultima ţintă!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  joi, 31 ianuarie 2013

Dinamo continuă să înşire jucătorii doriţi în acest mercato de iarnă, dar pierduţi din pricina ofertelor financiare mici în comparaţie cu competitorii. După Alexandru Giurgiu, ajuns la Astra, Romario, suflat de Petrolul, sau Cornel Predescu, care a ales Pandurii, roş-albii au mai ratat un transfer.

Stoperul Unirii Alba Iulia, Eduard Schuller, nu va mai ajunge în Ştefan cel Mare! Conform apropiaţilor fotbalistului de 18 ani, oferta făcută de Dinamo a fost una mult sub ce i-a promis Astra. Mai exact, "cîinii" i-au oferit 4.000 de euro lunar, iar Astra Giurgiu dublu. Chiar şi aşa, Schuller a transmis că vrea să joace la Bucureşti, numai că în momentul în care a primit contractul, impresarii săi au descoperit o clauză strecurată, conform căreia remuneraţia sa se înjumătăţea dacă Eduard ar fi jucat pentru echipa secundă.

Oficialii roş-albilor au altă versiune: "Are un impresar prin Germania care vrea comision, plus că a transmis că va veni la Bucureşti să vadă contractul şi să semneze băiatul cu el de faţă. Asta înseamnă ca transferul să întîrzie cîteva zile, iar băiatul să rateze pregătirea din Spania în condiţiile în care oricum nu a făcut cantonamentul din Poiana Braşov! Se mai poate rezolva ceva doar dacă impresarii îşi scad pretenţiile".

Cel mai probabil, Eduard Schuller va ajunge la Astra Ploieşti, club ce e dispus să-i ofere un salariu de 8.000 de euro pe lună, plus un bonus de 30.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.