Box

Moşu' şi fetele » Doroftei a fost în vizită la loturile naţionale de pugilişti

Doroftei alături de fetele de la lotul naţional

Articol de Mirela Neag  —  vineri, 01 februarie 2013

Leonard Doroftei a urcat la munte pentru a vizita pugiliştii aflaţi în cantonament la Piatra Arsă şi Forban.

Preşedintele FR Box, Leonard Doroftei, a fost, miercuri, la munte, pentru a urmări activitatea loturilor naţionale ale României, dar şi pentru a-i "îmbrăca" pe seniori cu treninguri oferite de deputatul Bogdan Diaconu.

Prima oprire a fost la Forban, unde antrenorii Mihaela şi Adrian Lăcătuş pregătesc echipa feminină a României. Fostul campion mondial nu a plecat înainte de a face cu sportivele o bătaie cu bulgări de zăpadă. Pînă aici lucrurile au decurs conform planului.

Doroftei s-a deplasat apoi la Piatra Arsă, echipa lui fiind nevoită să facă un adevărat tur de forţă prin zăpadă pe Platoul Bucegi pentru a ajunge la elevii lui Marian Simion şi Valentin Vrînceanu. Cum telecabina din Buşteni nu a funcţionat, Doroftei &Comp. au luat telefericul spre Cota 2000. De acolo n-au avut încotro decît să o ia pe jos, pe Muntele Furnica.

La pugilişti au ajuns la ora 14:00 şi după ce Doroftei le-a arătat în sală unele mişcări de ring, au făcut cale întoarsă urcînd Furnica contracronometru pentru a prinde ultima cursă de telecabină, de la 16:15.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.