Campionate

A-nnebunit Messi: "Totul este adevărat! L-a făcut marionetă pe Karanka şi s-a luat de Arbeloa"

foto: reuters

Articol de Ioana Mihalcea  —  vineri, 01 februarie 2013

Fotbalistul lui Real Madrid, Jose Callejon, a confirmat într-o conferinţă de presă că incidentul dintre Messi şi Karanka, de la finalul El Clasico de miercuri, scor final 1-1, a fost real.

Raportat de presa spaniolă, conflictul se referea la faptul că, după meci, pe tunelul de la vestiare, Messi s-a luat de secundul lui Mourinho, Aitor Karanka: "Tu la ce te uiţi? Mai taci, eşti doar marioneta lui Mourinho!". Jose Callejon a declarat azi că totul a fost real şi s-a petrecut sub ochii săi: "Eram chiar în spatele lor, am auzit cînd i-a zis lui Aitor că e marioneta lui Mourinho!".

Callejon a confirmat şi că Messi a creat un alt conflict despre care s-a scris, cu Arbeloa, cînd s-a dus la maşina acestuia, care era cu soţia, şi i-a strigat "Te aştept la Barcelona!", ulterior şi insultîndu-l . "Pe teren se mai întîmplă să fie atmosfera încinsă, se mai spun lucruri regretabile, asta e una, dar alta e să stai să aştepţi după meci o oră în parcare pentru a te lua de un alt fotbalist, care e cu soţia lui, însărcinată. Asta demonstrează că cei buni nu sînt mereu aşa buni şi cei răi nu-s aşa răi", a declarat "Calleti".

Messi a mai fost acuzat de madrileni şi că în timpul meciului s-a apropiat de banca gazdelor şi a scuipat spre jucători şi stafful tehnic, şi acest gest fiind confimat de un video publicat de televiziunea Cuatro (CLICK AICI, minutul 24:20).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.