Liga 1

Visul unei nopţi de iarnă » Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting şi povestea transferurilor picate în ultimele ore din ianuarie

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezii l-ar fi plătit doar să se antreneze pînă în vară pe ”Săgeată”, ce jucase la două echipe în acest sezon. Potrivit DolceSport, vîrful Vasluiului a refuzat oferta, motivînd că nu poate accepta bani nemunciţi


A stat două zile la Lisabona, a făcut vizita medicală şi Sporting a anunţat transferul pe site, dar pînă la coadă afacerea a căzut pe ultima sută de metri. Marius Niculae nu se întoarce în Portugalia, cel puţin pînă la vară! Repriza jucată în Supercupa României, cu Dinamo, i-a spulberat visul unei nopţi de iarnă. Portughezii au renunţat joi noaptea la mutare, neavînd girul FIFA că îl pot utiliza fără risc.

Deşi FRF i-a dat asigurări că jocul cu CFR nu ar face parte din acest sezon, Sporting a fost avizat de forul mondial că, potrivit O Jogo, "nu se pot disputa meciuri oficiale în afara unei stagiuni, cazul Supercupei de pe 14 iulie, şi de regulamentul federaţiei lusitane, ce spune că sezonul se derulează între 1 iulie 2012 şi 30 iunie 2013". Adică atacantul Vasluiului nu mai putea evolua la a treia echipă.

"Leii" l-ar fi luat chiar fără să joace pînă în vară. Potrivit unor surse apropiate lui Niculae, citate de DolceSport, l-ar fi plătit numai să se antreneze ca să fie siguri că nu-l pierd. Dar Marius a declinat oferta şi s-a întors în cantonamentul echipei lui Hizo, motivînd că nu poate accepta bani nemunciţi.


"Răspunsul FIFA nu a fost concludent. Astfel, nu l-am achiziţionat pe Niculae pentru că nu doream să îl ţinem pe fotbalist fără să joace"
Godinho Lopes, preşedinte Sporting

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.