Liga 1

Oamenii lui Caro povestesc episodul "Vaslui": "Totul a fost un coşmar, nu am mai păţit aşa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 February 2013

Lopez Caro a fost adus de Adrian Porumboiu pentru a cîştiga titlul în Liga 1, dar cele două părţi s-au despărţit mult mai repede decît s-ar fi aşteptat.

Porumboiu l-a demis după doar cîteva etape pe spaniol, iar Cedric Thyus, preparatorul fizic al echipei în acea perioadă, a povestit prin ce a trecut într-un interviu acordat presei spaniole: "A fost o perioadă dificilă, am suferit foarte mult. Am semnat un contract pentru 3 ani, cu obiectivul de a ajunge în Europa în primul sezon, iar apoi să luăm titlul. Ne luptam cu echipe mari ca Steaua, Dinamo, Rapid şi Cluj chiar dacă eram într-un oraş mic.

Echipa era aproape de locurile europene, la 4-5 puncte, dar patronul a considerat că nu mai sînt şanse să îndeplinim obiectivul. Era nevoie de timp. Dar totul s-a încheiat repede şi foarte rău. A fost un coşmar, vreau să uit episodul din România", a spus Thyus pentru futbolbalear.es.

Thyus a fost primul demis de către Porumboiu, patronul Vasluiului susţinînd că nu are certificat de preparator fizic: "Federaţia a trimis valabilitatea documentelor, dar nu s-a schimbat nimic. Am încheiat contractul, am fost primul care a plecat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.