Liga 1

Atacat din nou dur de Iordănescu, Reghe a reacţionat: "Chiar a depăşit limita bunului simţ"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 februarie 2013

Criticat din nou de Anghel Iordănescu, Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns pe un ton dur. Iordănescu s-a luat de antrenorul Stelei după egalul cu Sturm Graz, scor 3-3.

"Poate că este o chestiune de concentrare, de relaxare, de lejeritate, plecată de la antrenor, acceptată de antrenor, dar m-a îngrijorat că Steaua a arătat dezorganizare. Jocul organizat şi agresiv din prima parte a campionatului nu a mai fost arătat în această seară. A fost şi multă indisciplină tactică. Nu cred că cineva de la Steaua este mulţumit, nu cred că antrenorul poate fi mulţumit", acestea au fost cuvintele care l-au deranjat pe Reghecampf.

"Nu mă interesează această persoană, chiar a depăşit limita bunului simţ. Pe mine mă interesează doar părerea patronului şi a celor din jurul echipei. Nu e uşor să ai atîtea antrenamente şi să joci şi la nivel, iar cei care ştiu fenomenul înţeleg ceea ce spun. Sînt foarte multe lucruri pe care noi le discutăm şi încercăm să le rezolvăm, este adevărat, a existat progres de cînd am venit, chiar dacă aceşti specialişti nu văd şi spun că noi am cîştigat pe seama arbitrului", a sunat răspunsul lui Reghecampf la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.