Tenis

Învinsă din nou » Sorana Cîrstea s-a oprit în semifinale la Pattaya

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorana Cîrstea a pierdut, ieri, în faţa Mariei Kirilenko, în semifinalele turneului de la Pattaya City, la fel ca în 2012


Sorana n-a reuşit nici de data aceasta să treacă de semifinalele turneului de la Pattaya City. Ca şi în 2012, ea a fost învinsă de Maria Kirilenko, a 15-a jucătoare a lumii. Dacă anul trecut românca a reuşit să-i smulgă un set rusoaicei, ieri ea i-a luat doar două game-uri, într-un meci care s-a încheiat cu 6-0, 6-2.

Cîrstea n-a fost deloc sigură pe serviciul său, pierzîndu-l chiar din primul game al întîlnirii şi nereuşind să-l cîştige niciodată în cele 29 de minute ale celui dintîi set. Şase game-uri consecutive pentru Kirilenko. Sorana a greşit mult, avînd la final de set 18 greşeli neforţate, faţă de doar trei ale Mariei. Chiar dacă şi la începutul părţii a doua românca şi-a pierdut serviciul, apoi a reuşit să revină şi să cîştige şi ea pe cel al adversarei, egalînd la doi, dar apoi Kirilenko a ridicat din nou nivelul şi a adunat patru game-uri consecutive, impunîndu-se în 67 de minute. Pentru Sorana a fost zecea semifinală pierdută a carierei pentru care va primi 10.725 de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.