Amicale

Cum au jucat steliştii » Tatu s-a remarcat după 3 minute, lui Rîpă nu-i iese nimic

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua rămîne fără victorie în Antalya după trei partide, şi are un singur succes în 2013, 2-0 cu Dinamo Kiev. Ieri, Dinamo Moscova a învins echipa lui Laurenţiu Reghecampf cu 2-1, Leandro Tatu marcînd singurul gol al "roş-albaştrilor".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cum au jucat steliştii:

Tătăruşanu 5

A ieşit greşit pe cîteva centrări. A fost cel mai prost meci al lui dintre cele trei în care a fost folosit în iarna asta.

Rîpă 5
Din nou nesigur în apărare, a căutat să atace mai mult ca în jocurile trecute, dar nu i-a ieşit nimic, a fost mereu blocat uşor de adversari.

Gardoş 5
N-a gafat, dar nici n-a avut intervenţii importante. A speriat banca Stelei cînd s-a prăbuşit în careul ruşilor, în repriza a doua, după ce primise o lovitură la mînă, însă a continuat jocul.

Chiricheş 5
A avut probleme cu Kuranyi, pe care ruşii l-au jucat mai ales cu mingi înalte. Din nou a riscat cu ieşiri din apărare şi a greşit.

Latovlevici 5
Din nou bun în atac şi compatibil cu Tănase pe banda stîngă, Iasmin s-a plasat greşit la faza din care Dinamo a egalat la unu.

Pintilii 7
A vrut să-i sperie pe ruşi cu atacuri tari. A faultat în apărare, dar a compensat în atac cu pasa de la golul lui Tatu.

Prepeliţă 5
Nu a greşit, însă a jucat la alibi, mai lipsit de consistenţă decît joacă de obicei Bourceanu, titularul pe care l-a înlocuit.

Chipciu 5
E deja îngrijorătoare pentru stelişti forma lui slabă. Apare în joc mult mai rar decît obişnuia în meciurile din campionat.

Rusescu 6
A alergat enorm, mai ales în repriza a doua, în care a jucat ca mijlocaş central, foarte retras.

Tănase 6
E cel mai constant şi mai bun jucător de atac al Stelei. Forma lui bună nu înseamnă însă mare lucru, fiindcă e suspendat pentru turul de la Amsterdam.

Tatu 7
A marcat după o acţiune excelentă şi a părut în formă în debut. A obosit repede şi n-a mai avut realizări.

Pîrvulescu 6
Faţă de Latovlevici, el a fost mai puţin solicitat de atacuri ale ruşilor. A jucat mediocru, fără să se evidenţieze cu nimic.

Nikolici 5
N-a creat nici o ocazie, nu a făcut nimic important, deşi a jucat în partea a doua a meciului, în care Steaua a încercat să preseze mai mult.

Filip 5
Nu a greşit, nici n-a obţinut nimic important cît a jucat. A fost folosit în centrul liniei de mijloc alături de Rusescu, ceea ce l-a obligat să se descurce singur cînd ruşii au atacat.

Popa 5
A alergat ca de obicei, adică mult şi cu viteză bună, dar execuţiile i-au fost slabe spre dezastruoase.

Rocha 5
S-a implicat mai puţin decît Nikolici, alături de care a făcut cuplu. A părut că se menajează.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.