Liga 1

MM dă de pămînt cu contestatarii Stelei: "Cînd s-a împărţit caracterul, unii jucau rummy prin cantonamente?":X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 February 2013

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a răspuns criticilor venite din partea lui Anghel Iordănescu la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, după ce "roş-albaştrii" au obţinut un singur succes în şapte amicale.


"Văd atacurile unora după meciurile amicale şi mă-ntreb ce ar fi făcut dacă n-aveam rezultatele din tur. Chiar aşa, cînd s-a împărţit caracterul, unii jucau rummy prin cantonamente? Unde erau vuvuzelele astea cînd Steaua termina pe 4, pe 6? Am tot tăcut, dar văd că e criticat cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua în ultimii ani. Antrenor care - ajutat de un staff tehnic de excepţie - a făcut ca echipa asta să joace după ani de zile un fotbal spectaculos şi eficient.

Citeşte şi: Iordănescu dă din nou în Steaua: "Echipa are lacune, jocul deranjează"

Ştiu, o să apară replicile... Că am jucat în divizia C, că am lovit un spectator, că sînt inculpat, că am zis că mai bine stau în cutie de carton decît să mă întorc... TOATE S-AU MAI SPUS!!! Fiţi mai inventivi, hateri! Deocamdată, atîta timp cît am fost la Steaua, s-au cîştigat trofee. Cît n-am fost, nu s-a cîştigat nimic... Consultaţi statisticile ;)", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

"Nu am realizat tot ce ne-am propus, dar mergem spre titlu"
Acesta a explicat şi cauza rezultatelor mai slabe din cantonament: "Ştim că e o perioadă grea, ştim că avem probleme, în principal din cauza accidentărilor, ştim că nu am realizat tot ce ne-am propus în perioada asta de transferuri, dar mergem înainte spre titlu. Şi împreună cu adevăraţii stelişti de pretutindeni, cred cu convingere că vom reuşi. Criticii ar face bine să aştepte să nu luăm campionatul ca să aibă argumente, dar mi-e că o să fie dezamăgiţi", a încheiat managerul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.