Nationala

FRF îi răspunde lui Dragomir: "Piţurcă ne-a urcat 20 de poziţii în clasamentul FIFA"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 February 2013

Dumitru Dragomir nu vrea să mai audă de Victor Piţurcă la echipa naţională, iar aseară a continuat războiul declaraţiilor cu selecţionerul.

"Contractul lui Piţurcă nu este avizat de CEX al FRF. Era o condiţie obligatorie", a spus preşedintele Ligii. FRF i-a răspuns lui Dragomir printr-un comunicat postat pe site-ul federaţiei: "În cadrul şedinţei sale din ziua de 20 Iunie 2011, Comitetul Executiv al FRF a aprobat ÎN UNANIMITATE numirea domnului Piţurcă, luînd act şi de prevederile contractuale, care prevăd drept obiectiv calificarea la turneul final al EURO 2016".

Dumitru Dragomit l-a atacat ieri pe Victor Piţurcă

FRF a prezentat şi bilanţul pozitiv al lui Piţurcă şi faptul că echipa naţionaşă a urcat în clasament: "România se afla pe locul 53 al clasamentului FIFA, tricolorii ajungînd in momentul de faţă pe poziţia a 33-a. Abordînd problema prin prisma palmaresului ca selecţioner, domnul Victor Piţurcă a condus naţionala în acest al treilea sau mandat în 18 meciuri amicale şi oficiale, cîştigand 9, remizînd 5 şi pierzînd 4. Acestea, dintr-un total de 80 de partide pe banca naţionalei, cu 45 de succese, 18 egaluri si 17 înfrîngeri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.