Liga 1

Ţălnar nu l-a vrut pe Cîrstea la Dinamo: "Avem Dacie, nu ne trebuie Rover"

Aventura lui Cîrstea în Ştefan cel Mare ar putea fi mai scurtă decît credea atacantul

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ţălnar a fost şocat cînd a aflat că şefii i l-au adus pe Cîrstea în locul lui Ţucudean şi a transmis că nu-l doreşte la echipă.

Aducerea lui Rover Cîrstea în Ştefan cel Mare a stîrnit reacţii negative în rîndul antrenorilor, dar şi al jucătorilor. Fotbalistul de 23 de ani, dat afară de Chiajna, întrucît s-a operat la genunchi de ruptură de menisc şi ligamente şi va lipsi pînă la vară, nu-i pe placul lui Cornel Ţălnar.

Antrenorul de 55 de ani a avut o reacţie şocantă cînd a aflat că şefii au adus un înlocuitor pentru George Ţucudean, vîndut pe un milion de euro la Standard: "Cine-i Rover Cîrstea? Nu ştiu nimic despre el, nu l-am cerut, nu am nevoie de el pentru că am patru atacanţi de valoare în lot. Nu ne trebuie Rover, noi avem Dacia, avem Mitsubishi, chiar nu înţeleg de ce a fost adus la Dinamo".

După toate aceste episoade, rămînerea lui Cîrstea în haita "cîinilor" nu mai este atît de sigură, mai ales că oficialii s-au interesat în Piteşti de comportamentul fotbalistului în afara terenului şi au aflat că e un mare petrecăreţ. "E în probe momentan, să vedem ce calităţi are. Dacă rămîne, cu siguranţă va juca întîi la echipa a doua!", au explicat ieri conducătorii clubului bucureştean.

"Rednic e strîmb şi-n Belgia!"
Cornel Ţălnar i-a răspuns acid lui Mircea Rednic, care acuzase: "Ţucudean a venit cu două kilograme în plus de la Dinamo. Ţălnar i-a dus degeaba la munte, au pierdut aiurea două săptămîni acolo cu metode de-acum 30 de ani".

"Rednic şi-a luat caracterul strîmb şi în Belgia. Îmi pare rău că un fost prieten a ajuns să vorbească aşa despre colegii săi. Dar ăsta este el, îi critică pe toţi, îl ştie toată lumea ce fel de om este. Chestie de caracter şi de educaţie, n-ai ce-i face", a replicat "Ţînţarul".

Citeşte şi: Atacantul deghizat în femeie » Ce vrăji au mai făcut achiziţiile lui Dinamo?!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.