Liga 1

SOS la mijloc » Dinamo nu are nici un închizător veritabil în lot

Ba a marcat o dată pentru Dinamo, în cele 7 partide jucate în sezonul de toamnă

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

E clar, Ţălnar nu se poate baza pe Issa Ba în partea a doua a campionatului.

Mijlocaşul de 31 de ani a jucat 40 de minute cu Lech Poznan şi a terminat partida scrîşnind din dinţi din cauza durerilor la genunchiul cu probleme. Ieri, a făcut o alergare, apoi a ieşit din antrenament din cauza problemelor medicale.

"Ăsta nu duce mai mult de o repriză. Şi dacă joacă, apoi are nevoie de două zile de repaus!", zic antrenorii. În aceste condiţii, roş-albii se bazează în retur, în centrul liniei mediane, doar pe Cătălin Munteanu şi pe Mansaly Boubacar. "Ţălnar" a solicitat un mijlocaş la închidere, însă răspunsul şefilor i-a tăiat elanul: "Îi ai pe Curtean, Filip şi Alin Roman, de tine depinde cu cine joci în centru!".

14 meciuri a fost indisponibil Issa Ba în acest campionat din cauza problemelor la menisc

"Ne-ar mai trebui un singur jucător la mijlocul terenului şi cred că sîntem acoperiţi" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

"Se rezolvă cu banii"
Dinamoviştii aşteaptă să-şi primească salariile restante din octombrie. Cătălin Munteanu e încrezător că şefii le vor plăti banii, însă continuă să-l roage pe Borcea să revină în Ştefan cel Mare: "E nevoie şi de Cristi la Dinamo, şi de oricine care poate ajuta clubul. Important e că avem un dialog cu cei din conducere şi că am primit promisiuni că toate problemele financiare se vor rezolva în aceste zile".

Inbox:
- Dănciulescu a reluat antrenamentele după cele două zile de pauză luate din cauza indigestiei suferite.
- Steliano Filip nu s-a pregătit deloc ieri, din cauza loviturii puternice primite în genunchi la meciul cu Lech Poznan. Cosmin Matei a început alergările uşoare după leziunea fibrilară suferită la coapsa dreaptă.
- Dinamo va juca în următoarea partidă de la Marbella Cup cu Torpedo Kutaisi, georgienii care au trecut de Rapid la penalty-uri. Partida se dispută joi, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Look TV. Ora n-a fost încă stabilită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.