Liga 1

Vasluienii au rămas fără bani » Niculae în China, Sînmărtean taxat

Niculae a mai jucat la Dinamo, Sporting, Standard, Mainz, Inverness și Kavala

Articol de Diana Neacşu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Săgeată" se va transfera în Asia în această iarnă, iar mijlocaşului i se pregăteşte o diminuare a salariului cu minimum 30%.

Viorel Hizo a confirmat despărţirea de Marius Niculae, atacantul de 31 de ani urmînd să se transfere în campionatul chinez. Niculae va cîştiga aproximativ 600.000 de euro pe sezon, mai mult decît dublu faţă de cît lua la Vaslui, adică 250.000 de euro pe an.

Ex-dinamovistul a fost la un pas să se întoarcă la Sporting Lisabona în această iarnă, însă transferul a căzut din cauză că "Săgeată" evoluase deja pentru două echipe în acest an competiţional.

Lucian Sînmărtean (32 de ani) a rămas cel mai bine plătit jucător din lotul galben-verzilor, cu 30.000 de euro pe lună, iar conducerea clubului vrea să intervină. Hizo s-a plîns conducerii că mijlocaşul s-a antrenat "la mişto" în cantonamentul din Spania, iar Adrian Porumboiu e decis să îi propună lui Sînmărtean să-i reducă salariul cu cel puţin 30 la sută! În caz contrar, patronul e gata să renunţe la serviciile lui Lucian.

Forma proastă pe care a arătat-o în ultima vreme fotbalistul a fost pusă pe seama unor probleme pe care acesta le are în familie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.