Liga 1

Ce mai ştie Chiriţă? » "Reghe mi-a trimis mesaje de ameninţare! Să se gîndească bine înainte să mă dea în judecată" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 februarie 2013

Iulian Chiriţă, naşul lui Laurenţiu Reghecamp, a mărturisit că a primit mesaje de ameninţare din partea tehnicianului Stelei, după ce a confirmat declaraţiile lui Cornel Dinu. Fostul tehnician al lui Dinamo a dezvăluit astăzi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor că Reghecampf ar fi încercat să aranjeze meciul dintre Bayern şi Cottbus, scor 3-1.

Citeşte şi: Reghe dat de gol: "Mi-a spus să-l sun pe Dinu ca să-l scape de problemele cu sîrbii"

"El mi-a trimis mesaje în care îmi spunea că o să mi se întîmple lucruri rele. L-am întrebat dacă mă ameninţă şi a dat-o la întors. Reghecampf să se gîndească bine dacă vrea să mă dea în judecată. Să se gîndească dacă merit sau nu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvăluiri compromiţătoare despre Reghecampf: ”Luase 200.000 de euro ca să trîntească meciul cu Bayern”

Să vedem, poate ajung şi eu aşa după doi ani în România. Să îşi aducă aminte că lua ceasuri de 23 de euro de la turci din Antalya şi se lăuda că a dat 25.000 de euro pe ele", a spus IulianChiriţă la sportro.

Citeşte şi: EXCLUSIV GSP TV » Discuţie telefonică între Anamaria Prodan şi Iulian Chiriţă despre acuzaţiile lui Cornel Dinu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.