Liga 1

Scandalul Reghe - Dinu, vedetă în presa germană! Cum au prezentat nemţii acuzele "Procurorului" din Gazetă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 februarie 2013

Povestea despre o eventuală implicare a lui Reghecampf într-un blat la un meci Bayern - Cottbus 3-1 din 2002 a fost preluată intens şi de presa din Germania.

Jurnaliştii nemţi au relatat episodul dezvăluit de Cornel Dinu în Gazeta Sporturilor, potrivit căruia actualul antrenor al Stelei ar fi primit 200.000 de euro pentru a trînti un meci, dar cum rezultatul n-a fost cel stabilit, Reghecampf ar fi avut mari probleme cu mafia sîrbă implicată în pariuri.

"Laurenţiu Reghecampf ar fi aranjat un meci al lui Bayern", titrează abendblatt.de

"Acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. Într-un articol apărut în presa din România, fostul fotbalist a fost acuzat că ar fi aranjat un meci din Bundesliga", notează spox.com.

rp-online.de scrie: "Meci al lui Bayern aranjat? Fostul jucător Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat într-un articol apărut în presa din România".

Sport.de prezintă mai în amănunt cazul apărut în Gazetă.

"Bayern, lovită de un scandal cu meciuri trucate? Potrivit unui articol din România, Laurenţiu Reghecampf ar fi primit 200.000 de euro de la mafia pariurilor pentru meciul Bayern - Cottbus din 21 septembrie 2002. Conform spuselor fostului fotbalist român Cornel Dinu, Reghecampf era presat de sîrbi să restituie imediat suma de bani. "Nu înţeleg cu unii oameni au o astfel de imaginaţie", a fost replica lui Reghecampf".

Şi prestigioasa publicaţie Bild a prezentat posibila implicare a lui Reghecampf într-un blat în Bundesliga. Jurnaliştii de la Bild au ales o poză de la meciul incriminat de Dinu, Bayern - Cottbus din 2002, şi au titrat: "A fost aranjat?"

"A fost cu adevărat o implicare a mafiei pariurilor în Bundeliga sau doar zvonuri? Cornel Dinu, oficial al lui Dinamo, îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că ar fi fost implicat în acest blat. Dinu spune în Gazeta Sporturilor că Reghecampf ar fi primit 200.000 de euro din partea mafiei sîrbe să piardă meciul la 3 goluri diferenţă", au mai scris nemţii.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.