Liga 1

Copos rupe tăcerea după ultima condamnare » Cu ce erou din mitologia greacă se compară ;)

+1 Foto
Sursa foto: wikipedia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 February 2013

George Copos a reacţionat în premieră după condamnarea la 4 ani de închisoare cu executare primită în dosarul "Loteria" 1. Patronul rapidist a postat un comentariu pe blogul editorialistului GSP Decebal Rădulescu, la articolul "Noi, teroriştii în şlapi", şi pe blogul personal.

Copos face o comparaţie cu personaje din mitologia greacă.

"Eu, personal, nu sufăr atât de tare atunci când pierd, dacă am pierdut în luptă cinstită. Sufăr cumplit atunci când sunt nedreptăţit.

Îmi aduc aminte de mitul lui Sisif, mitologicul erou al grecilor antici. În urma unor întâmplări pe care nu le mai povestesc aici, Sisif a căzut în dizgraţia zeilor care, pentru îndrăzneala de a se socoti mai isteţ decât ei, l-au condamnat pe veşnicie să împingă un bolovan uriaş până aproape de vârful unui deal, fără a reuşi să atingă vârful acestuia. Imediat ce Sisif pare ca îşi termină cazna, bolovanul o ia la vale, iar munca trebuie luată de la capăt.

În ceea ce mă priveşte pe mine, mă văd împingând un bolovan la deal, de vreo şase ani, fără vreun rost şi fără vreo vină", scrie Copos.

Click aici pentru comentariul integral al lui Copos!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.