Amicale

VIDEO Grigore şi atît » Rapidul mai bifează o victorie în Spania: 3-1 cu Lech Poznan

Dubla lui Grigore a decis amicalul cu Poznan

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Băieţii lui Marian Rada au învins ocupanta locului doi din Polonia printr-o "dublă" a celui mai în formă rapidist, Nicolae Grigore.

După Dinamo, ieri a venit rîndul giuleştenilor să-i învingă pe polonezii de la Lech Poznan. Iar scorul a fost acelaşi, 3-1. Meciul a început cu o întîrziere de 15 minute pentru că brigada de arbitri nu a mai ajuns la stadion. Arbitru a fost un masor al polonezilor, iar 45 de minute s-a jucat fără tuşieri!

Click aici pentru a vedea VIDEO cu golurile!

Prima repriză a fost la nivelul arbitrajului, singurele momente marcante fiind greşeala lui Pecanha, de la golul polonezilor, şi lovitura de pedeapsă transformată de Pancu. Deşi Marian Rada a început meciul cu cei mai experimentaţi jucători, doar Herea fiind lăsat pe bară, rapidiştii au arătat mult mai bine în partea a doua. Nicolae Grigore şi-a continuat forma excelentă din această iarnă şi a reuşit o "dublă".

Rapidiştii s-au impus, însă perspectivele sînt puţine. Vişiniii au arătat ca o echipă disciplinată, dar inconstantă, cu mici sclipiri în joc, dar şi cu erori personale.

Rapid - Lech Poznan (Polonia, 1) 3-1
Au marcat: Pancu (13, pen), N. Grigore (55, 69)

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - E. Dică, N. Grigore, Şt. Grigorie - M. Roman, Pancu, Martin. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Wallace, Dăescu, Herea, Ciolacu, Al. Coman, Şt. Mardare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.