Amicale

Ne-au rupt ungurii! » Trei jucători ai Bistriţei s-au accidentat în amicalul cu Gyor

Dolha a simțit pe pielea lui ostilitatea maghiarilor

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 09 februarie 2013

Dolha, Berceanu şi Iordache au ieşit şifonaţi rău din confruntarea cu liderul maghiar: lovituri în figură, comoţie cerebrală şi fractură de piramidă nazală.

Se apropie meciul României cu Ungaria din preliminariile CM 2014, iar partidele de verificare dintre cluburile celor două ţări sînt pline de înverşunare.

Gloria a disputat, miercuri, în Antalya, un amical în compania lui Gyor (locul 1 în prima ligă), terminat 0-0. Dacă la fotbal nu a cîştigat nimeni, la bătaie s-au impus adversarii noştri! În minutul 34, la o minge aruncată în careul bitriţenilor, un atacant al ungurilor l-a împins pe stoperul Andrei Berceanu în Emilian Dolha.

Cei doi s-au ciocnit violent, fundaşul alegîndu-se cu o fractură de piramidă nazală ce a necesitat o intervenţie chirurgicală, în timp ce goalkeeper-ul a suferit o comoţie cerebrală minoră şi a rămas cu o vînătaie serioasă la pomete!

Pînă la pauză, ungurii l-au scos din joc şi pe Adrian Iordache, stoperul fiind accidentat după un fault dur, cu talpa, al adversarilor.

Îl aduc pe Szekely
Gloria îl transferă pe Janos Szekely, fotbalist care a jucat ultima oară în Polonia, la Korona Kielce. Mijlocaşul dreapta de 29 de ani ar agrea o revenire în Liga 1 şi doreşte să semneze un contract pînă în vară cu echipa lui Pădureanu.

"Ungurii au dat dovadă de o agresivitate exagerată în acest joc, lăsîndu-ne încă din prima repriză fără ambii fundaşi centrali" (Vasile Moga, director sportiv Gloria)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.