Liga 1

Riscă 11 ani » Gigi Becali aşteaptă sentinţa în Dubai: "Dacă e ceva, avionul pe pistă şi am plecat şi de aici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 februarie 2013

Gigi Becali a luat măsuri şi a plecat din ţară înainte de a se da sentinţa în dosarul sechestrării de persoane, în care riscă 11 ani de închisoare.

Patronul Stelei se află acum în Dubai, cu două zile înainte de data cînd se va da decizia finală în acel dosar, adică 11 februarie.

"Acum sînt în Dubai. Mîine o să mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug", a spus Becali la sportro.

Dar apoi a lăsat de înţeles că şi-a schimbat planurile: "În România e posibil orice, dar să-ţi recuperezi maşina şi apoi să faci puşcărie, nu e posibil. Eu sînt aici mai mult pentru liniştea mamei, e mai bine să mă ştie ea aici. Ca să nu fiu acolo cînd se dă sentinţă. Apropiaţii mei sînt mai liniştiţi aşa.

Dacă ar fi vreo problemă, ipotetic vorbind, avionul pe pistă şi am plecat şi de aici. Voi credeţi că eu sînt papagal să mă iau după Băsescu şi să stau în ţară?"

Luni află decizia finală
Iniţial Gigi Becali fusese achitat pe 19 octombrie 2011, de un complet de trei judecători al ICCJ, el fiind acuzat că le-a ordonat bodyguarzilor doar să îi prindă pe cei care au furat maşina. Procurorul a arătat însă că dacă persoanele din acest dosar ar fi achitate, s-ar crea impresia că orice persoană care are bodyguarzi îşi permite şi să depăşească limitele legale în a-şi face dreptate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.