Liga 1

Ţucudean, sponsor la Dinamo » Le-a dat colegilor 5.000 de euro înainte să plece la Standard

Ţucudean ar putea debuta azi la Standard Liege, în confruntarea cu Mons

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înainte de a părăsi echipa cu destinaţia Standard Liege, atacantul le-a donat 5.000 de euro foştilor colegi, să-i împartă între ei. Suma se strînsese din ”bonusurile” primite de fotbalist de la bunicul său!

George Ţucudean a părăsit Dinamo, dar n-a plecat din Ştefan cel Mare fără să le lase "o atenţie" foştilor coechipieri. Mai exact, "cîinii" au primit din partea lui suma de 5.000 de euro, pe care s-o împartă între ei, mai ales că jucătorii au restanţe mari contractuale!

Suma este neimpozabilă şi fără dobîndă, cadou în toată regula. "George strînsese nişte bani din bonusurile pe care i le acordă bunicul său pentru fiecare gol marcat. Cînd a auzit că sînt atîţia jucători neplătiţi la Dinamo, care nu au cum să-şi acopere diverse datorii, a vrut să le împartă băieţilor cadoul de la bunică-su. A fost un gest de mare bun-simţ la despărţire, întrucît chiar erau fotbalişti în mare impas cu banii", au comentat dinamoviştii.

Arădeanul de 21 de ani provine dintr-o familie foarte înstărită, afacerile familiei fiind conduse de bunicul său din partea mamei, Gheorghe Cosma. Familia deţine, printre altele, o fabrică de mobilă, un complex comercial, un centru spa, cifra anuală de afaceri fiind de 40 de milioane de euro.

"Eu am o convenţie cu George: dai gol, bunicul îţi dă 200 de euro, primeşti "galben", tăiem 50, primeşti "roşu", tăiem complet. E vorba de motivaţie, nu de bani" (Gheorghe Cosma, bunicul lui Ţucudean)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.