Amicale

VIDEO Au băgat într-a cincea! » Dinamo e invincibilă în amicale: 3-2 cu UD Marbella. Azi joacă finala cu Atletico Paranaense

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar dacă au afişat un joc care l-a enervat la culme pe Cornel Ţălnar, ”cîinii” au bifat un nou succes, fiind invincibili în amicalele 2013, după victoria cu Marbella (3-2).

Dinamo 2013 a căpătat ştaif de echipă. Cel puţin în amicalele acestei ierni. Ieri, a bifat a 5-a victorie la rînd din tot atîtea meciuri, "cîinii", mulţi de rezervă, învingînd, 3-2, o formaţie iberică modestă, Marbella, din liga a patra.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Ţălnar a cerut amicalul de ieri pentru a le da posibilitatea de a se expune şi celor care au evoluat mai puţin, prima garnitură a roş-albilor evoluînd azi cu brazilienii de la Atletico Paranaense.

"Mă bucur că dăm multe goluri"
Dinamoviştii au păcătuit din nou pe final de meci, la fel ca în amicalul cu Torpedo Kutaisi (2-1), riscînd să scape victoria printre degete după ce-au condus cu 2-0 şi se părea că nimic nu le periclitează succesul. Ţălnar aproape că a răguşit de cît a strigat la jucătorii săi, avînd accese de furie, pe margine, din cauza evoluţiei echipei.

La final, a încercat să fie totuşi calm: "Mă bucur că am continuat să marcăm multe goluri, unii tineri şi-au dat drumul la joc, dar aştept mult mai mult, întrucît nu concep să permit adversarului să aibă momente în care s-o domine pe Dinamo. Trebuie să învăţăm în amicale pentru a ne fi bine în meciurile oficiale".

Dinamo - UD Marbella (liga a 4-a, Spania) 3-2
Au marcat: St. Filip, Axente, D. Rotariu

Dinamo: Naumovski - Nica, Scutaru, M. Ioniţă, Burnea - St. Filip, A. Roman, R. Stănescu, D. Rotariu - Axente, A. Cristea. Antrenor Cornel Ţălnar

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Azi pot lua un trofeu!
"Cîinii" joacă astăzi, de la ora 17:00, finala Marbella Cup împotriva brazilienilor de la Atletico Paranaense, ce-au trecut în semifinale de Dinamo Kiev. "Jucăm pentru onoare, dar şi pentru a arăta că nu degeaba sîntem neînvinşi în amicale. În plus, am căpăta încredere, mai ales că, uşor, uşor, campionatul se apropie", a comentat Ţălnar.

Rotariu vrea să-şi depăşească unchiul
Aripa stînga a roş-albilor, Dorin Rotariu, 17 ani, a punctat ieri pentru "cîini", iar "Ţînţarul" vrea să-l păstreze pe puşti în cadrul lotului pentru sezonul de primăvară. "Mi-aş dori să prind prima echipă a lui Dinamo, să am evoluţii care să aducă aplauze în tribune. Mi-ar plăcea să ajung măcar la fel de cunoscut precum unchiul meu", a spus Dorin. Iosif Rotariu, acum în vîrstă de 50 de ani, a strîns 25 de selecţii şi a marcat un gol la prima reprezentativă.

Inbox
- Andrei Cristea nu este interesat de un transfer la FC Botoşani! Atacantul de 28 de ani vrea să continue în Ştefan cel Mare, chiar dacă ocupanta locului 4 din Seria B1 l-ar dori.
- George Florescu, 28 de ani, închizătorul aflat în capul listei de transferuri a "cîinilor", ar putea semna zilele viitoare cu Dnepr (locul 2 în Ucraina), fiind dorit de către antrenorul Juande Ramos. Florescu e liber de contract după despărţirea de Arsenal Kiev.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.