Campionate

Un gangster sîrb deconspiră un aranjament în Liga Campionilor: ”Am intermediat blatul!”

Van Nistelrooy (nr. 10) marchează unul dintre cele două goluri ale sale cu Zalaegerszeg. Restul au fost opera lui Beckham, Scholes și Solskjaer

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înţelegerea cu jucătorii maghiari a fost ca Zalaegerszeg, care cîştigase prima manşă cu 1-0, să piardă returul la cel puţin trei goluri diferenţă.

Altă dezvăluire-şoc în scandalul ce scutură din temelii fotbalul european: blat cu Manchester United în reprezentaţie! Un fost gangster sîrb, pe nume Karesz, a povestit tabloidului The Sun că echipa lui Sir Alex Ferguson a participat la un meci trucat de mafia pariurilor. Fără să aibă habar! Este vorba despre returul "diavolilor" cu Zalaegerszeg, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2002-2003.

Maghiarii cîştigaseră surprinzător prima manşă, scor 1-0, iar Karesz, care era intermediar şi translator al reţei mafiote, a participat activ la "aranjarea" returului de pe Old Trafford: "Eu am organizat întîlnirea dintre părţile implicate, într-o cafenea din Zalaegerszeg. Am stat la o masă alăturată pînă ce s-a pus la punct totul". Mafioţii voiau ca maghiarii să piardă la cel puţin 3 goluri diferenţă şi li s-a făcut pe plac. Zalaegerszeg a luat 3 goluri în primele 20 de minute şi a cedat cu 5-0!

Afinităţi anglo-maghiare?
Man. United - Zalaegerszeg (5-0) în 2002, apoi, 7 ani mai tîrziu, o tentativă de blat ce indică preferinţa mafioţilor pentru meciurile dintre echipele engleze şi cele maghiare în Ligă: Liverpool - Debrecen. Atunci, portarul ungurilor, Poleksici, primise bani pentru ca echipa lui să piardă la mai mult de două goluri diferenţă. Dar nu le-a ieşit. Liverpool a cîştigat doar cu 1-0.

"Beckham a privit la zidul nostim al maghiarilor şi a expediat balonul în vinclu: 2-0" (The Guardian, cotidian englez)

"Ungurii sînt ruine! I-au dat lui Beckham un an şi-o zi ca să-i centreze lui Scholes pentru 3-0" (The Guardian, cotidian englez)

"Cel puţin zece mafioţi se întîlneau lunar la Budapesta pentru a pune la cale blaturi" (Karesz, interlop sîrb)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.