Handbal

Doar o repriză » Ştiinţa Bacău nu a rezistat asaltului francez: 18-21 cu HBC Nantes

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bacăul s-a luat la trîntă cu puternica echipă din Hexagon, dar multinaţionala franceză s-a impus clar.

Multă voinţă şi determinare pentru jucătorii de la Ştiinţa Bacău în meciul lor de debut în grupa D a Cupei EHF. Nantes, venită la Bacău cu cei trei campioni mondiali ai săi, spaniolii Entrerrios, Machado şi Rivera, a avut din greu de tras pentru victorie.

Georgianul Tevzadze, portarul Bacăului, a închis poarta în prima repriză, iar Ştiinţa a prins aripi. Cei 2.000 de spectatori se frecau la ochi văzîndu-şi echipa conducînd pe tabelă, chiar şi la trei lungimi distanţă. La 9-7 la pauză, Bacăul visa frumos!

Antrenorul Theirry Anti a avut de lucru în vestiar. Şi-a liniştit vedetele, enervate de abnegaţia cu care luptă românii şi de jocul extrem de dur al moldovenilor. Alberto Entrerrios a luat jocul pe cont propriu, iar Nantes s-a desprins pe tabelă. De la 11-9, în şapte minute s-a ajuns la 11-14 şi totul s-a terminat. Ştiinţa nu a mai putut face faţă ritmului impus de o echipă care are drept obiectiv cucerirea celui de-al doilea trofeu european ca valoare.

S-a terminat 18-21, dar Bacăul a arătat bine. Etapa viitoare, elevii lui Eliodor Voica joacă în Germania, cu Magdeburg, pe 16 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.