Campionate

VIDEO Messi bate şi superstiţia » Gol în minutul 13, marcat portarului cu numărul 13 în al 13-lea meci la rînd cu gol, în 2013

+2 Foto
Acrobatul Messi îl lasă în admirație pe fundașul lui Getafe, Lopo Garcia // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Argentinianul a fost vedeta unui meci în care Barcelona i-a servit lui Getafe un set la ”aperitiv”: 6-1. Cadou pentru fanii chinezi, care au intrat în Anul Şarpelui.

La orice oră din zi şi din noapte o trimiţi pe teren, Barcelona funcţionează la parametri maximi. Ieri, liga spaniolă a pus-o să joace de la 12:00, un ceas mai tîrziu la noi, ca să poată fi urmărită live, în "prime time", şi de fanii chinezi (18:00 la Beijing). Un cadou pentru ei, cu ocazia intrării în Anul Şarpelui. Şi a făcut iar spectacol.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Condus de antrenorul Tito Vilanova tocmai de la New York, prin telefon, liderul La Liga a spulberat-o pe Getafe: 6-1! Iniesta a strălucit în rolul de "dirijor" al ansamblului catalan, a şi înscris, dar colegul Messi i-a luat faţa cu o reuşită ce demonstrează că nici superstiţia n-are vreun efect asupra lui.

După ce Alexis Sanchez a deschis scorul, a fost rîndul argentinianului să-şi treacă numele pe tabelă. A punctat exact în minutul 13 al partidei, învingînd un portar, Codina, care purta pe tricou, culmea!, numărul 13. Şi nu-i tot. A fost a 13-a sa partidă consecutivă cu gol marcat în campionat, consemnată în 2013!

Dicţionar pentru chinezi
Tot pentru a marca intrarea suporterilor asiatici în Anul Şarpelului, jucătorii ambelor echipe au purtat la încălzire tricouri cu dedicaţie. Pe al catalanilor se putea citi "An nou fericit!" şi "Anul chinezesc al şarpelui", iar pe al madrilenilor, "Un an nou bun!". Toate scrise şi în spaniolă, şi în chineză. Iar cotidianul Marca a publicat un "Dicţionar chinezesc pentru a urmări Barca - Getafe", distribuit de organizatori la meci (foto 2).

35 de goluri a marcat Lionel Messi în acest sezon pentru Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.