Diverse

UPDATE » "Dosarul Sechestrării" » Becali, 3 ani de închisoare cu suspendare şi 8 sub supraveghere: "Mi-e ruşine să mai vin în ţară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 februarie 2013

UPDATE / Cele două greşeli pentru care Gigi Becali a fost condamnat » Giovanni: "Am crezut că glumeşte". Citeşte AICI mai multe!

UPDATE /
Maria Andrieş: "Condamnarea lui Gigi Becali marchează apusul puterii dobîndite prin fotbal". Citeşte AICI mai multe!

UPDATE /
Pedeapsa în cazul lui Gigi Becali relatată de presa străină: "Un umil cioban ajuns multimilionar, condamnat la 3 ani cu suspendare". Citeşte AICI mai multe!

UPDATE /
Becali: "Nici dacă-mi taie capul nu-mi pot lua Steaua!" Dezvăluiri din culisele deciziei de condamnare. Citeşte AICI mai multe!

UPDATE /
Cătălin Tolontan după meciurile de la tribunal » Înalta Curte, cea care apără omul de mulţime. Citeşte AICI mai multe!

UPDATE / Becali mai aşteaptă două decizii la ÎCCJ: mîine, 12 februarie, poate veni verdictul în cazul schimburilor de terenuri cu MApN, iar pe 29 martie completul de cinci de la Înalta Curte se va pronunţa în Cazul Valiza.

UPDATE / Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat decizia finală în "Dosarul Sechestrării". Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare!

Gigi Becali a acordat şi primele reacţii după decizia Curţii: "Familia mea a plîns toată ziua, nu mai vreau să plîngă. Mi-e ruşine şi jenă să mai vin în ţară", a spus Becali la RTV.

Bogdan Vlad, avocatul lui Becali, a anunţat că finanţatorul Stelei va fi 8 ani sub supraveghere: "Pedeapsa este de 3 ani cu suspendare, dar cu opt ani sub supraveghere. Gigi trebuie să vină la poliţie în fiecare lună şi să semneze un proces verbal", a spus avocatul la Realitatea.

UPDATE / Gigi Becali va reveni în ţară după vacanţa de la Dubai: "Vin în această seară sau mîine dimineaţă, mi-am luat bilete. Ar fi cea mai mare nedreptate dacă aş fi condamnat. Sînt şanse de 99.99% să fie totul bine. Sînt doar nişte gînduri, dar cer azil politic dacă mă condamnă", a spus finanţatorul Stelei la televiziunea sportro. 

Citeşte şi: Amînare în "Dosarul Transferurilor". Cînd va fi judecată cererea DNA de interdicţie a celor opt

*******

Achitat în octombrie 2011 de acuzaţiile că i-ar fi sechestrat pe cei care i-au furat maşina, Gigi Becali aşteaptă azi decizia definitivă a ÎCCJ.

Pe 19 octombrie 2011, Becali a fost achitat de completul de trei judecători al ÎCCJ în ceea ce priveşte acuzaţiile de sechestrare de persoane. Incidentul se referă la o presupusă privare de libertate a celor care i-au furat finanţatorului Stelei automobilul în ianuarie 2009.

Procurorii au considerat nefondată decizia ÎCCJ şi au făcut recurs, dosarul a ajuns la completul de 5 judecători, iar acesta decide azi dacă achitarea lui Becali este justificată sau cei 11 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pe care îi cer procurorii reprezintă o condamnare întemeiată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.