Amicale

Astra debutează cu o înfrîngere în Cupa Manga » Ce meciuri tari urmează pentru giurgiuveni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 February 2013

Astra Giurgiu a debutat cu o înfrangere, 0-1, în primul meci din Cupa Manga 2013 contra celor de la Lillestrom SK. Golul norvegienilor a fost marcat de Helstad în minutul 85.

Partida a început la ora 17:00 şi a fost transmisă în direct de GSP TV, fiind primul meci al giurgiuvenilor din cel de-al doilea stagiu de pregătire, desfăşurat în Spania.

Valentin Sinescu a început partida cu următoarea echipă : Lung jr. – Enache, Ben Youssef, Mureşan, J. Morais – Yahaya, Seto – Tembo, Disteffano, Budescu – Fatai.

Astra va mai disputa încă trei partide în cadrul turneului de la Murcia, după cum informează site-ul oficial al giurgiuvenilor. Pe 13 februarie cei de la Astra vor întîlni altă echipă norvegiană din prima ligă, Aalesunds FK. Pe 17 februarie, vor da piept cu Valerenga, fosta adversară a Stelei din Europa League, sezonul 2005-2006. În ultimul meci al turneului, cei de la Astra vor juca contra ruşilor de la CSKA Moscova, meci stabilit pe 19 februarie.

Astra, ocupanta locului doi în Liga 1 se va întoarce în ţară pe 21 februarie, cu patru zile înainte de meciul de campionat cu Viitorul Constanţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.